NJOFTIM

Njoftojmë se në përfundim të vlerësimeve të bëra nga Komisioni Multidisiplinar pranë DAR-it Vlorë dhe bazuar në kërkesat e drejtorive të shkollave kërkohet mësues ndihmës:                                       

Mësues ndihmës shkolla “Razip Sadikaj”, Lubonjë

Mësues ndihmës shkolla “Rilindja”, Vlorë