1- Ketu mund te gjeni Listën emërore të Gjuhe Shqipe dhe Letërsisë https://mesuespershqiperine.al/Njoftimes/GetPdf?filename=ListaEmëroreGjuheShqipeLetersi.pdf

2- Kjo eshte nje Liste e mesuesve qe kane probleme ne Sistemin e RASH. Ndiqeni udhezimin nese emri juaj eshte ne Kete List. Kliko Ketu

3- Ketu Keni Oraret per Kandidatet e Ciklit te Ulet

4- Lista e perditesuar date 20.03.2018