Prej dites se sotme date 19.01.2018 deri ne daten 31.01.2018 ju njoftojme se:

1. Te gjithe kandidatet e Portalit 2016-2017 te cilet jane ne pritje per tu punesuar apo te punesuar tashme me kontrate te perkoheshme (L.Lindje, etj) dhe duan te vazhdojne te jene pjese e Portalit "Mesues per Shqiperine" te paraqiten ne DAR per te marre Formularin e Aplikimit sepse duhet te rregjistohen online per te mbajtur Piket e Dosjes dhe Provimit. Keta mesues vetem do te kryejne rregjistrimin ne sistem dhe nuk jane te detyruar te japin perseri Provimin kete vit.

2. Te gjithe kandidatet qe kane dorezuar dosjen per tu futur ne Portal apo per te permiresuar Piket duhet te paraqiten ne DAR per te marre formularin e pikeve i cili sherben per te bere rregjistrimin online qe te mund te jene pjese e Provimit.

 

Rregjistrimi ne portal behet ne Adresen www.mesuespershqiperine.al sipas MANUALIT qe mund ta gjeni duke klikuar Ketu.

SUKSESE