Si rezultat i masave të marra nga Shtabi i Emergjencës në Prefekturen Vlore dhe njesia vendore shkollat jane kthyer ne normalitet dhe është bërë e mundur që mësimi të rifillojë normalisht ditën e martë, datë 05.12.2017, me përjashtim të 1 shkolle në të gjithë DAR Vlorë, në të cilat ende do të vijojë puna për ti kthyer në kushtet e duhura. Shkolla në të cilen nuk do të fillojë mësimi ditën e marte ështe:

1- Ismail Qemali Fitore, Novoselë