Në vijim të Programit Kombëtar të Praktikave të Punës, ju bëjmë me dije se shpallet thirrja e tretë e Programit Kombëtar të Praktikave të Punës në Administratën Shtetërore dhe Institucionet e tjera Publike. Në këtë program ftohen të aplikojnë të rinj profesionistë nga mosha 21 deri 26 vjeç, nga Shqipëria dhe Diaspora, të cilët kanë përfunduar minimalisht ciklin e parë të studimeve bachelor.

Lutemi të publikohet linku: http://praktika.sociale.gov.al/ në website-in institucioneve tuaja, të cilat janë pjesëmarrëse në këtë program.