Axhenda

Javore

15-19Shkurt 2016

 

1.      E hënë 15 Shkurt

a.       Aktivitet per “Riciklimin” me mbeshtetje te Lega Ambiente Shkolla “Lef Sallata” 10:00

b.      Aktivitet ne Oren e Gjeografise Shkolla Muco Delo “Shqiperia Ime”

c.       Mbledhje me Titullarin 12:00

                                                                     i.      SPZH

                                                                   ii.      SKC

                                                                 iii.      SSHP

2.      E Martë 16 Shkurt

a.       Takim ne Zyrat e DAR me Sektorin SSHP ndjekja e Problematikave te Ndryshme

b.      Takim per Decentralizimin dhe Sigurine ne Shkolla (Minister Blendi Cuci, Z. Dritan Leli, Pellumb Karameta) 10:00-16:00

3.      E Mërkurë 17 Shkurt

a.       Mbledhje me Drejtuesit te Shkollave te Mesme (Matura Shtetrore) 12:00 (Naim Frasheri)

4.      E Enjte 18 Shkurt

a.       Promovimin e librit "Mandami tanta vita" të shkrimtarit të ri dhe të suksesshëm italian Paolo Di Paolo Universiteti Reald Ora 11:30

b.      Takim me Qytetaret

5.      E Premte 19 Shkurt

a.       Takim ne MAS

b.      Takim me Përfaqesues te Universitetit te Lecces Dr. Mariaenrica Frigioni ne DAR 10:00

c.       Ndjekja e Axhendes me Znj. Frigoni 10:30-12:00

d.      Takimi i Ministrit te Mbrojtjes Znj. Mimi Kodheli dhe Shefi Shtabit GjenMajor Jeronim Bazo Ne Shkollen M.Q.Ataturk ora 13:00  

 

Misioni yne eshte dija dhe edukimi. Le te vazhdojme sfiden e rruges drejt cilesise ne arsim!