Te gjithe Kandidatet e Skualifikuar kane tri dite kohe per Ankimim ne Komisionin e Vleresimit te Dosjeve ne DAR Vlore!

 
ID  Apilikantit DAR DAR /ZA EMRI MBIEMRI GJINIA LENDA PIKE DOSJA SHENIME PER DOSJEN
VL-0001 VL VL ERJOLA AVDULI(VELIAJ) F GJF SKUALIFIKOHET MUNGON DIPLOMA E NIVELIT 2
VL-0002 VL VL MARJOLA ISMAILAJ F B SKUALIFIKOHET MUNGON DOKUMENTI I NOTERIZUAR PIKA 2/F
VL-0015 VL VL BLERTA SHEREMETI F M SKUALIFIKOHET MUNGON LICENSA E MESUESISE
VL-0018 VL VL ENTON CECI F PAM SKUALIFIKOHET NUK KA TITULLIN MESUES
VL-0020 VL VL SEVIOLA SHANAJ F AF SKUALIFIKOHET DIPLOME E PANOTERIZUAR, MUNGON LICENSA E MESUESISE
VL-0021 VL VL BRUNILDA PERRALAJ F AF SKUALIFIKOHET MUNGON DIPLOMA E NIVELIT 2
VL-0025 VL VL DELJANA CELAJ F AF SKUALIFIKOHET MUNGON LICENSA E MESUESISE DHE DIPLOMA NIVELIT 2
VL-0026 VL VL TAULANT MEMAJ F TIK SKUALIFIKOHET MUNGON LICENSA E MESUESISE, DOKUMENTA PA NOTERIZIM
VL-0027 VL VL GERALDA MURATI F GJA SKUALIFIKOHET MUNGON LICENSA E MESUESISE
VL-0031 VL VL MARIE OSMENAJ F AF SKUALIFIKOHET MUNGON DIPLOMA E NIVELIT 2
VL-0033 VL VL ARDITA MEMOKONDAJ F   SKUALIFIKOHET MUNGON LICENSA E MESUESIT 
VL-0048 VL VL JONIDA MASKA F   SKUALIFIKOHET PA NOTERIZUAR DIPLOMA
VL-0052 VL VL ELISABETA LAMAJ F AF SKUALIFIKOHET PA  VERTETIM BANIMI , PA RAPORT MJEKO LIGJOR
VL-0055 VL VL EDLIRA HAXHIAJ F H/GJ SKUALIFIKOHET MUNGON DIPLOMA NIVELIT 2 DHE LICENSA
VL-0060 VL VL EGLANTINA MAMAJ F SEKRETARE SKUALIFIKOHET KONKURON PER SEKRETARE NUK ESHTE PJESE E PORTALIT MUNGON DIPLOMA SHKOLLES SE LARTE
VL-0065 VL VL MINELLA SIMONI M GJSHL SKUALIFIKOHET MUNGON RAPORTI MJEKO LIGJOR  I KA FOTOKOPJE 
VL-0066 VL VL DAFINA SIMONI F GJSHL SKUALIFIKOHET MUNGON VERTETIMI I BANIMIT E KA FOTOKOPJE TE TE VITIT2013
VL-0067 VL VL EUGERTA RAMAJ F AF SKUALIFIKOHET MUNGON LICENSA E MESUESISE
VL-0068 VL VL HAVA BANUSHAJ F GJSHL SKUALIFIKOHET MUNGON VERTETIMI I BANIMIT DHE RAPORTI MJ-LIGJOR
VL-0071 VL VL NURILDA GUCAJ F AF SKUALIFIKOHET MUNGON VERTETIMI I BANIMIT
VL-0072 VL VL EDLIRA ALIAJ F AF SKUALIFIKOHET MUNGON LISTA E NOTAVE
VL-0075 VL VL ANA REVAJ F AF SKUALIFIKOHET MUNGON RAPORTI MJ-LIGJ DHE DIPLOMA CIKLIT 2
VL-0088 VL VL AGIM DALIPI F EFIZ SKUALIFIKOHET DOKUMENTA PA NOTERIZUAR DHE PA VERTETIM BANIMI
VL-0090 VL VL LEDJA HAXHIAJ F EKO SKUALIFIKOHET MUNGON VERTETIM BANIMI DHE RAPORTI MJ-LIGJ
VL-0091 VL VL AFERDITA MANAJ F M/F SKUALIFIKOHET PER LEVIZJE PARALELE POR DOKUMENTA JO TE NOTERIZUAR
VL-0094 VL VL ZARISTA BEQIRAJ F M SKUALIFIKOHET MUNGON LICENSA E MESUESISE
VL-0095 VL VL BLERINA HIZMO F M/F SKUALIFIKOHET DIPLOME NE PROCES GJYQI
VL-0096 VL VL RENATO DOKO F PAM SKUALIFIKOHET NUK KA TITULLIN MESUES
VL-0103 VL VL TRENDELINA SHASKAJ f APSH SKUALIFIKOHET MUNGON DIPLOMA E MESUESISE
VL-0105 VL VL HANKO RRAPAJ F AF SKUALIFIKOHET DOKUMENTA PA NOTERIZUAR
VL-0113 VL VL MERI BOJAXHI F AF SKUALIFIKOHET MUNGON DIPLOMA E NIVELIT 2
VL-0120 VL VL LUIZA GJONDEDAJ F AF SKUALIFIKOHET MUNGON DIPLOMA E NIVELIT 2
VL-0122 VL VL ERIND RAMAJ F TIK SKUALIFIKOHET MUNGON DIPLOMA E NIVELIT 2
VL-0129 VL VL RUDINA SINANAJ F TIK SKUALIFIKOHET MUNGON LICENSA E MESUESIT, DOKUMENTA PA NOTERIZUAR
VL-0135 VL VL ESMIRANDA HAMETAJ F AF SKUALIFIKOHET PER LEVIZJE PARALELE
VL-0144 VL VL GENTJAN SEJFULLA M EFIZ SKUALIFIKOHET MUNGON LICENSA E MESUESISE
VL-0148 VL VL LIRETA SHKURTAJ F AF SKUALIFIKOHET MUNGON RAPORTI MJEKO-LIGJOR DHE VERTETIMI I BANIMIT FOTOKOPJE E 2014
VL-0153 VL VL GJYSLYME BEGO F AF SKUALIFIKOHET MUNGON LICENSA E MESUESISE
VL-0155 VL VL PERSEFONI JOVANI F SH E MESME SKUALIFIKOHET MUNGON DIPLOMA E MESUESISE
VL-0157 VL VL ADELINA HASANAJ F APSH SKUALIFIKOHET MUNGON RAPORTI MJEKO- LIGJOR DHE VERTETIM BANIMI DHE DOKUMENTA PA NOTERIZUAR
VL-0161 VL VL ELDIONA KAPAJ F TIK SKUALIFIKOHET MUNGON LISTA E NOTAVE BACHELORIT
VL-0162 VL VL MIRJANA ZENELI F AF SKUALIFIKOHET MUNGON DIPLOMA E NIVELIT 2
VL-0166 VL VL MARJOLA QENDRAJ(TAHIRI) F APSH SKUALIFIKOHET MUNGON VERTETIMI I BANIMIT
VL-0171 VL VL FLORENCA SHAQIRI F GJSHL SKUALIFIKOHET MUNGON VERTETIM BANIMI DHE RAPORT MJ-LIGJ DHE PA NOTERIZUAR DIPLOMA
VL-0180 VL VL SHPETIME MECANI(VEIZAJ) F APSH SKUALIFIKOHET MUNGON RAPORTI MJ-LIGJ DHE NOTAT
VL-0183 VL VL ETLEVA KONDA F AF SKUALIFIKOHET MUNGON LICENSA E MESUESIT DHE DIPLOMA E NIVELIT 2
VL-0184 VL VL IDA SHAKAJ F AF SKUALIFIKOHET PER LEVIZJE PARALELE
VL-0189 VL VL ANTONELA PASHAJ(HOXHAJ) F AF SKUALIFIKOHET MUNGON DIPLOMA E NIVELIT 2
VL-0191 VL VL FATMIR RUKA M H/GJ SKUALIFIKOHET PER LEVIZJE PARALELE
VL-0194 VL VL BUKUROSHE TARE F APSH SKUALIFIKOHET MUNGON RAPORTI MJ-LIGJ
VL-0199 VL VL RITA GJINI F H/GJ SKUALIFIKOHET MUNGON RAPORTI NJ-LIGJ
VL-0210 VL VL ARJOLA NDINI F AF SKUALIFIKOHET MUNGON DIPLOMA E NIVELIT 2
VL-0211 VL VL SONILA TRAGAJ F GJSHL SKUALIFIKOHET MUNGON DIPLOMA E NIVELIT 2
VL-0216 VL VL ELVIRA KANANAJ F APSH SKUALIFIKOHET MUNGON VERTETIM BANIMI
VL-0225 VL VL NERVIDA LAZAJ F AF SKUALIFIKOHET MUNGON DIPLOMA NIVELIT 2  DHE PA NOTERIZUAR 
VL-0226 VL VL BLERINA COBO(RAMA) F AF SKUALIFIKOHET MUNGON DIPLOMA E NIVELIT 2
VL-0228 VL VL FLORET SERAJ F AF SKUALIFIKOHET MUNGON DIPLOMA E NIVELIT 2
VL-0229 VL VL MIRANDA RUDAJ F AF SKUALIFIKOHET MUNGON DIPLOMA E NIVELIT 2
VL-0231 VL VL MELAIZE MEMETAJ F AF SKUALIFIKOHET MUNGON DIPLOMA E NIVELIT 2
VL-0235 VL VL DAFINA DALIPAJ F AF SKUALIFIKOHET DOKUMENTA PA NOTERIZUAR
VL-0240 VL VL VALENTINA HYSENI(GJONI) F AF SKUALIFIKOHET MUNGON DIPLOMA E NIVELIT 2
VL-0241 VL VL PIRO HAXHIRAJ M H/GJ SKUALIFIKOHET PER LEVIZJE PARALELE
VL-0243 VL VL ARTA HASANI F AF SKUALIFIKOHET DOKUMENTA PA NOTERIZUAR
VL-0246 VL VL DORJANA ZERE F M/F SKUALIFIKOHET MUNGON RAPORTI MJEKO-LIGJOR
VL-0249 VL VL PAVLINA SINA F PEDAGOGJIKE SKUALIFIKOHET MUNGON DIPLOMA E SHKOLLES SE LARTE
VL-0259 VL VL FRIDELA ISUFI F APSH SKUALIFIKOHET MUNGON DIPLOMA 
VL-0261 VL VL KLEINA HAMZARAJ F MUZ SKUALIFIKOHET NUK KA TITULLIN MESUES
VL-0263 VL VL JOLANDA SELIMAJ F EKO SKUALIFIKOHET ESHTE DIPLOMUAR PER FINANCE
VL-0264 VL VL SHPRESA GJERGJI(FUNDO) F GJA SKUALIFIKOHET MUNGON LISTA E NOTAVE
VL-0265 VL VL ESMERALDA KAPAJ F PED SPEC SKUALIFIKOHET DOKUMENTA PA NOTERIZUAR
VL-0269 VL VL ERMONELA KADRIJA(GURAKUQI) F P.SOCIALE SKUALIFIKOHET MUNGON DIPLOMA E MESUESISE
VL-0273 VL VL ARDJAN DINE F MUZ SKUALIFIKOHET NUK KA TITULLIN MESUES
VL-0280 VL VL MANUSHAQE MOLLA F APSH SKUALIFIKOHET PER LEVIZJE PARALELE
VL-0284 VL VL EVA BELAJ F GJSHL SKUALIFIKOHET DOKUMENTA PA NOTERIZUAR
VL-0285 VL VL ANISA ARAPI F GJA SKUALIFIKOHET MUNGON LICENSA E MESUESISE
VL-0287 VL VL BESJANA ISMAILATI F M/TIK SKUALIFIKOHET PA NOTERIZUAR DIPLOMA E NIVELIT T 1 DHE LISTA E NOTAVE
VL-0292 VL VL ELTON BRAKA M GJSHL SKUALIFIKOHET DOKUMENTA PA NOTERIZUAR
VL-0293 VL VL BLERTA KOCO F GJSHL SKUALIFIKOHET DOKUMENTA PA NOTERIZUAR
VL-0295 VL VL AIDA MURATI F GJSHL SKUALIFIKOHET MUNGON LICENSA E MESUESISE
VL-0296 VL VL MIRANDA RAKIPI(HOXHAJ) F MUZ SKUALIFIKOHET PER LEVIZJE PARALELE
VL-0297 VL VL SILVANA FEJZAJ F APSH SKUALIFIKOHET PER LEVIZJE PARALELE