Pritja e dates 24.03.2015 do te shtyhet per ne daten 27.03.2015 per shkak te angazhimit dhe prioritetit qe ka plotesimi i formularit A1 nga 2144 Matutranet e Vlores. 

Faleminderit per Mirekuptimin!