Nr.

LLOJI I VEPRIMTARISË

AFATI

ORGANIZATOR

VENDI

1.

Konference

“Etika e komunikimit – krijimi i një mjedisi komunitar e gjithëpërfshirës nëpërmjet partneritetit mësues – prindër – nxënës”

E ftuar nderi:                    

Znj. Nora MALAJ – zëvendësministre e Arsimit dhe e Sportit

03 Mars 2015

ora 11.00

 

Drejtoria Arsimore

Universiteti “Pavarësia”

 

2.

Dita e Shpejtesise ( Atletike)

04 Mars 2015

ora 10.00

Drejtoria Arsimore

Pedonalia Skele

3.

Festa në nder të mësuesve.

Mesuesit e perzgjedhur neper shkolla.

Aktivitet Festiv

05 Mars 2015

ora 11.00

Drejtoria Arsimore

Kompleksi “SUNSET” (ish Vefa)

4.

Ceremonia e ndarjes se cmimeve te Olimpiadave.

06 Mars 2015

ora 11.00

Drejtoria Arsimore

Gjimnazi “Perla”