Ketu mund te gjeni udhezimin per tu rregjistruar per Provimin e Shteti tani ne Nentor 2014. Lexoni me vemendje dhe Ju Lutem paraqituni ne DAR diten e hene per te plotesuar dokumentacionin prane zyres se SKC.

Kush mund te rregjistrohet:

1. Kanidatet qe figurojne jokaluas ne provimet e Kaluara.

2. Nuk jane paraqitur ne sesionet me pare te provimeve

3. Jane ne mardhenie pune dhe kane mbaruar ciklin e dyte te studimeve universitare ne edukim. 

 

Per me shume lexoni Udhezimin meposhte:

Shkarko Udhezimin Ketu