Diten e Shtune date 30.08.2014 ora 8:30 do te zhvillohet Provimi i Lirimit per Sesionin e dyte ne Lenden e Matematikës

Vendi: Shkolla 9-Vjecare Musa Cakerri

Ora:8:30

Ju Lutem te Gjithe nxenesit te paraqiten me dokument identifikimi me Fotografi dhe me Uniformen e Shkolles!