Vendet e lira te perhershme dhe provizore


Nr DRAPZVAPInstitucioni ArsimorVende te lira te perhershme
Profili
1FIERVLORE-HIMAREALI DEMIEDUKIM FIZIK
2FIERVLORE-HIMARE24 MAJI, VLORËEDUKIM FIZIK
3FIERVLORE-HIMAREJANI MINGA, VLORËEDUKIM FIZIK
4FIERVLORE-HIMAREMUÇO DELO, VLORËEDUKIM FIZIK
5FIERVLORE-HIMAREMUSA ÇAKËRRI, VLORËEDUKIM FIZIK
6FIERVLORE-HIMARERILINDJA, VLORËEDUKIM FIZIK
7FIERVLORE-HIMAREZENEL MURRA, VLORËEDUKIM FIZIK
8FIERVLORE-HIMAREBALIL PELARI, ORIKUMEDUKIM FIZIK
9FIERVLORE-HIMAREFASLLI DANAJ, LLAKATUNDEDUKIM FIZIK
10FIERVLORE-HIMARESELAM MUSAI, BABICËEDUKIM FIZIK
11FIERVLORE-HIMAREKAFIL MALAJ, BISHANEDUKIM FIZIK
12FIERVLORE-HIMARESPIRO GJIKNURI, HIMARËEDUKIM FIZIK
13FIERVLORE-HIMAREHYSEN ÇINO, VRANISHTEDUKIM FIZIK
14FIERVLORE-HIMAREQAZIM PALI, BORSHEDUKIM FIZIK
15FIERVLORE-HIMARETREGATREEDUKIM FIZIK