Ne këto kontakte ju mund të denonconi çdo rast të përfshirjes ose nxitjes apo kërkesës për përfshirjen e punonjësve të DAR-it Vlorë në veprimtari politike apo në mbështetje të një
partie politike ose kandidati në zgjedhje sipas VKM 473 datë 01.06.2017 " Marrjen e masave dhe monitorimin e veprimtarisë, sjelljes apo perdorimit të burimeve njerëzore, financiare dhe logjistike të administratës shtetërore, gjatë procesit zgjedhor për zgjedhjet në Kuvendin e Shqipërisë për vitin 2017me urdhër  të Drejtorit të DAR, është ngritur Grupi i Monitorimit, i përbërë si më poshtë:

DAR VLORË

1. AURORA STRAKOSHA

2. SHKELQIM SHINKO

3. JULJAN MUHAMETI

Në rast denoncimi për shkelje të konstatuara nga ana e punonjësve e DAR-VLORË mund të raportoni në:

Tel : +355 (0) 683228428

E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. , Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

ZA SARANDË

1. ASTRIT LLANAJ

2. MYRVETE GJONI

3. JANI JORGJI

e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Tel: 0692158598

 

ZA DELVINË

1. PANDELI GRAMOZI

2. JONILDA HOXHA

e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Tel: 081522741

DENONCIME DAR

Vendos Emrin tend(*)
Please let us know your name.

Vendos Emailin Tënd(*)
Please let us know your email address.

Ju Lutem shkruani nje Titull per Denoncimin tend(*)
Please write a subject for your message.

Ju Lutem pershkruani me detaje Denoncimin Tuaj(*)
Please let us know your message.

(*)

Invalid Input